Поиск  Пользователи  Правила 
Закрыть
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?

Страницы: 1 2 След.
RSS
З Днем Народження, Любко!!!

Вітаю, Друже!
Великих тобі перспектив у всіх захопленнях і починаннях, горянського здоров"я, безхмарного майбутнього у вільній Батьківщині!
Будь!!!
Егей!!! :)

З Днем Народження !!!

с днем рождения!

З Днем Народження!!!

З Днем Народження!

Бажаю розвитку у всьому хорошому!
Изменено: SEAL - 29.01.2014 11:30:46

З Днем Народження!
Кохайся та размножуйся, таких як ти має бути якнаймога більше!
Дууууже тобі бажаю відчинити для себе напрямок Еврокаякінгу - угориш!
Paddle, because I love it!

Вiтаю!

С Вареньем!
Хорошие люди, это как я, только хорошие.

З днем народження! Бажаю перемог, здійснення мрій і розвитку

З Днем Народження!!
Пошел вон с моего улова. Тюлень нехороший!!!(с)

З днем Народження!
Бажаю тобі щирого оточення, успіхів та натхнення на всі твой српави.

З днем Народження! Бажаю міцного здоров'я і багато цікавих подорожей ;)
Paddle hard or die trying...

З днем народження!

З Днем Народження!!!
Ніколи не втрачай своєї життєрадісності і оптимізму! І активно заражай нас всім цим!

З Днем Народження!!!

З Днем Народження, Любко!

всім дуже вдячний!!!!! дуже приємно чути( бачити ) але ше краще бачити вас в живу! скоро сі здибем! дякую всім, хто вчив, підтримував, заставляв, матюкав, хвалив, завдяки вам я такий як є, старатимусь бути кращим, виправляйте якшо шо, бо я ше "молодий і зелений" поки ше як пластилін, можна шо хоч ліпити =). Дуже приємно не лише кататись з вами, а ще просто перебувати разом, в таборі, в місті, в бусі. завдяки "київським друзям" відкрив собі якусь нову сторінку в житті, почав зовсім по іншому бачити і сприймати світ, надіюсь в цьому році розширити своє коло подорожей, буду вдячний вашій моральній підтримці!!! =)

Вітаю з днем народження Любко!)
По менше тобі досвіду по уборкам, по більше подорожей шоб ти там угарав постійно.
Це перший твій свідомий юбілей, двадцятка йопт :D
Бажаю щоб с твоїм кожним наступним юбілеєм ти озирався назад, і бачив тільки те як багато ти доброго та корисного зробив для свого всебічного розвитку в житті та для оточуючих!
А коли в тебе буде юбілей палтінік, шоб ти був таким самим нестаріючим та охуєним як сам Ерік Джексон ;)
З.І. І шоб свою власну фірму мав по виробництву своіх крутих каяків, будеш нам зі знижкою продавати))

Вітаю, Друже! ;)
Егей!!! :)

з днем народження!
Страницы: 1 2 След.
Читают тему (гостей: 1)