Поиск  Пользователи  Правила 
Закрыть
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?

RSS
Зимові тренування 2016-2017 в теплому басейні КПІ

Друзі каякери, теплими зимовими вечорами Ви можете спокійно та неспішно відточити багацько важливих нюансів що знадобляться на весняних покатушках та сплавах. Хтось докруте картвіл, хтось дотисне ескімос, хтось просто нагребеться в теплому басейні досхочу а хтось може і м'ячика покидає.
Набираємо групу тих хто бажає займатись вже з листопада.

Загрузка плеера

Тут пишіть прізвище і скільки хочете відвідувати раз чи два на тиждень.

Набираємо на вівторок та четвер. Якщо наберемо тільки на один день на тиждень, то це буде четвер.

УВАГА! Довідки що дозволяють відвідувати басейн ГОТУЙТЕ ВЖЕ ЗАРАЗ! СЬОГОДНІ!

ГРОШІ ЗДАВАТИ ТРЕБА теж ВЖЕ!
Трохи не зрозуміло з оплатою оренди, тому поки що лишаємо старий прайс 500/1000 грн 1тренування/ абонемент1разнатиждень/абонемент2разанатиждень. Буде як минулого року так і лишимо, піднімуть зберемо з Вас ще трохи.
Це умови для тих хто платить до 27 жовтня.

Для тих хто сплачуватиме після 1-го листопада 600/1200. Без образ та виключень. Навіть Лєночці і Козію не буде потурань!

Віднині так буде з оплатою за кожен місяць. Хто плате вчасно і наперед той плате менше.

Гроші можна віддавати готівкою, або відправляти на картку (номер картки дамо по запиту).
Paddle, because I love it!
Страницы: Пред. 1 2 3 След.
Ответы

Я оплатила за месяц, еще 27.10. Собираюсь пойти в этот четверг.
Насчет каяков. Мне подойдет не любой из-за высокого роста. Из тех каяков, на которых я плавала, мне больше всего понравился оранжево-красный, назывался вроде Dagger.

Цитата
Алексей Попов пишет:
О, крутяк. Сдавал деньги на одну тренировку. Можно досдать за вторую?
Давай на тренувані вирішимо. Там різні тренера будуть в середу та четвер, та в перспективі різні рівні груп. Можеш приходити в середу на 20-00 треба бути вже в холлі басу КПІ, збір наліво від входу.

Цитата
s-nastya пишет:
Я оплатила за месяц, еще 27.10. Собираюсь пойти в этот четверг.
Насчет каяков. Мне подойдет не любой из-за высокого роста. Из тех каяков, на которых я плавала, мне больше всего понравился оранжево-красный, назывался вроде Dagger.
Побажання прийнято. Шось такого розміру обов'яково буде. Але основні човни для басейну - родейники, короткі човники.

Цитата
AFA пишет:
Цитата
Алексей Попов пишет:
О, крутяк. Сдавал деньги на одну тренировку. Можно досдать за вторую?
Давай на тренувані вирішимо. Там різні тренера будуть в середу та четвер, та в перспективі різні рівні груп. Можеш приходити в середу на 20-00 треба бути вже в холлі басу КПІ, збір наліво від входу.
Речь идет о завтрашней среде?

А скільки коштує одне заняття пробне? (Це для друга, я точно буду. Ми просто тоді за обох переведем)

В какой день будет менее продвинутая группа?
Изменено: s-nastya - 01.11.2016 18:57:10

Цитата
Алексей Попов пишет:
Речь идет о завтрашней среде?
Ага. Вже про сьогоднішню ))) Сьогодні середа і перше тренування. Якщо не встигнеш - приходь завтра, в четвер.

Цитата
s-nastya пишет:
В какой день будет менее продвинутая группа?
Трохи не так. Просто тренер що по середах (Сємьонов), категорично проти продвинутих родеїстів, тому їх по середах не буде, тобто будуть новачки. А в четвер будуть і ті і інші.

Цитата
Лілія Чемоданова пишет:
А скільки коштує одне заняття пробне? (Це для друга, я точно буду. Ми просто тоді за обох переведем)
200 грн.

А сьогодні тренування теж на 20:00?

Так

Тренування запустились вдало!
В бассі імхо набагато тепліше ніж минулого року в цей же час, душі гарячі та потужні.
Абонемент сплатило достатньо людей, а от з відвідуванням проблеми )))
Не пропускайте тренування!
Було дуже приємно бачити багато нових фейсів, а старих майже не було, ви де олдскул?
Корочє басс працює і чекає на вас. Ми будемо будувати трапіки, щоб можна було з бортіків стрибати, та пробиватимемо допуск на гору для зберігання неопрену.

Кто не сделал справки, сделал у знакомого врача, сделал в кождиспансере, сделал в прошлом году e.t.c. сделайте пожалуйста новые справки, в этом сезоне пока что жесткое модерирование в этом плане.
---
Справка должна быть от терапевта, сделана этой осенью, с кучей штампиков (в частности личный штамп врача, штамп больницы итд).

Вопрос на миллион: а у кого нибудь есть запасной зажим для носа? Или его можно купить прямо на тренировке?

Цитата
Алексей Попов пишет:
Вопрос на миллион: а у кого нибудь есть запасной зажим для носа? Или его можно купить прямо на тренировке?
Не заморачивайся, обычная прищепка для баса пойдет! ;)

Цитата
well пишет:
Цитата
Алексей Попов пишет:
Не заморачивайся, обычная прищепка для баса пойдет!
Так и ее нету) На крайняк, еще раз позанимаюсь так.

Цитата
Алексей Попов пишет:
Спитай у Антона
Егей!!! :)

В супермаркетах в спорт.отделах попадаются китайские наборчики по 10-20грн - зажим+беруши. Дешевле грязи, для басса покатит.
Хорошие люди, это как я, только хорошие.

Цитата
Vaka пишет:
В супермаркетах в спорт.отделах попадаются китайские наборчики по 10-20грн - зажим+беруши. Дешевле грязи, для басса покатит.
То летом было, сейчас там пластмассовые ёлки и мишура...

Цитата
Алексей Попов пишет:
Цитата
well пишет:
Не заморачивайся, обычная прищепка для баса пойдет!
Так и ее нету) На крайняк, еще раз позанимаюсь так.
Заморачивайся. Обычных приходит штук десять на один хороший каякерский зажим.
С хорошим зажимом тренироваться и комфортнее и безопаснее, чтобы в нос поменьше всего попадало.
Принесу на тренировку два варианта на выбор. Только возьми шнурок какой-то что-бы потом на шею можно было одевать.
Страницы: Пред. 1 2 3 След.
Читают тему (гостей: 1)