Поиск  Пользователи  Правила 
Закрыть
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?

Страницы: 1
RSS
Мис Бурнас, Чорне море

Цейво, то знов прибацана сімейка!
Повернулись оце з подорожі на море ;) Вражень безліч, майже весь час були великі хвилі, почудили як біля берега у прибої так і в блю вотер. Шо вам сказати, каяк супер вещь, але без юбки при виході з прибою перші рази набирав води, потім призвичаївся виходити сухим, тож юбка у таких штуках - форева! Ще одна штука якої нам не хватало це вміння ролитись(чи як там правильно), тож вирішив піду вчитись! Серфінг з хвилі звичайно не дошковий але кайфу не менше ;)
В общім, хто ше не був на морі з каяком впірьод!
Поки, що викладу фотки, відео потім:

по дорозі заїхали в с.Василівка, де подивились трохи історії

усадьба Панкеева

приїхали, ставимо табір

МОРЕ!

от такий щоденний спуск, в якості кардіо коли миєш посуд і кросфіт коли зносиш тут каяки)))

перший спуск

берегова лінія

перший вихід тата

перший вихід мами

до речі зустрів вітрильну регату на надувних катах

от так от

перший вихід з татом за морськими гадами

ось там попереду повинні бути мідії, рапани, креветкі, пахлава мідовая)))

дійшли, під час ловлі, в нас хвилею змило каяк, хоча дивишся на фото і море спокійне

улов складений у люк, а ми відпочиваємо і готуємось до повернення

повертаємося, все ж таки тут дуже гарно

отак ловили півдня і з"їли за 15хв ;)

Відео з усадьби Панкеева, до речі тут Фрейд лікував людину-вовка! ;)

Загрузка плеера
Изменено: Alexjazz - 03.09.2015 16:28:56

Ось так заходив у воду, якшо бачите помилки, кажіть, постараюсь пережить жорстку правду)))

Загрузка плеера

1. Круто-круто ))

2. Човни від кромки води треба відтаскувати на два повних корпуси:

Вгадай який човен поплив в море у вільне плавання. Знайшли й повернули.

3. Спідниця має бути обов'яково, ще транспортний кінець, свисток і ще дещо.

4. Ескімос життєво важливий інструмент. Приходь на тренування, але вже в басс мабуть )) Можно буде з дітьми. Там і про ще дещо розповімо.

5. За серфінг дуже заздрю. Я хвилі за дві поїздки зловити так і не зміг ))
Paddle, because I love it!

Та вже чекаю того басейна))) свисток і кінець був, помпу ше ніяк не сподоблюсь! Думаю ше один каяк взяти, написав продавцю, а в атвєт тішина :evil:

а в нас розпродаж до речі б/в каяків ))

О! давай сцилку, мені б шось на зразок дагера алхімі, вони до моїх підійдуть за розміром і основними ТТХ)))

Ще трохи фоток

Круті фото!!!
Егей!!! :)

атмосферные очень
как и все предыдущие истории)

Дякую) фотографував сусід по табору Віталій Павленко, за шо йому окрема подяка ;)

Цитата
Alexjazz пишет:
О! давай сцилку, мені б шось на зразок дагера алхімі, вони до моїх підійдуть за розміром і основними ТТХ)))
Отака є http://lodo4ki.com/katalog/lodki/morskie-kayaki/lifestyle-420-pe-detail жовтого кольору. Найближча до алхімії з того що маємо.

І таких три є http://pelicantrade.com/boats/kayaks/recreational/boat:Pursuit_120_DLX за сцылкою цина дуууже стара коштувала щось 720 эвро, зараз розпродаємо їх по 350 євро.
Страницы: 1
Читают тему (гостей: 1)