Друзі, планую здійснити давню мрію, а саме сплав Збручем майже з витоків.
Отже, виїзд з Києва потягом орієнтовно 25 липня. Експедиція - абсолютний фристайл .
Старт - м. Волочиськ, Хмельницької обл.
Фініш - м. Хотин, Чернівецької обл.
Орієнтовна тривалість - до 10 днів.
Приєднуйтесь!!!
Изменено: Arij - 17.06.2015 10:55:48(Зміна дати експедиції)
Крута поїздка! Я теж останній час мрію про внутрішні походи по тих місцях де ще не бував, чи бував давно і мало.
На жаль з Арієм поїхати не можу.
Але восени планую покататися по близьких річках плотно.
Дуже зацікавленний в ідеї проїхати Десну від Чернігова до Києва.
У ФБ один каякер проїхав це за 3 дні. Я хочу і так і більш спокійно.
Буду радий якщо ще комусь це буде цікаво.
AFA пишет: Крута поїздка! Я теж останній час мрію про внутрішні походи по тих місцях де ще не бував, чи бував давно і мало.
На жаль з Арієм поїхати не можу.
Але восени планую покататися по близьких річках плотно.
Дуже зацікавленний в ідеї проїхати Десну від Чернігова до Києва.
У ФБ один каякер проїхав це за 3 дні. Я хочу і так і більш спокійно.
Буду радий якщо ще комусь це буде цікаво.
Ми проїхали Чернігів-Київ менш ніж за два, навіть у вас на форумі запрошення постили, правда бажання повторювати вже 2 роки як не виникає =)
ПС: Сорі за офтоп
Maidrax пишет: Ми проїхали Чернігів-Київ менш ніж за два, навіть у вас на форумі запрошення постили , правда бажання повторювати вже 2 роки як не виникає =)
ЙОмайо! А це який кілометраж вдень ви робили? На чому? скільки часу на воді проводили? І як враження від маршруту якщо не зважати на лосинні умови подорожі?
Для десни найкращий варіант - надувний човен-розпашка. Пробував - знаю напевно.
Остер-Київ - 8 днів повних незабутніх пригод, каяки так не можуть .
Якщо ви звичайно розумієте про що я .
Земляче, пробач, що засираю тему. Давайте створимо нову )
Maidrax пишет: Ми проїхали Чернігів-Київ менш ніж за два, навіть у вас на форумі запрошення постили , правда бажання повторювати вже 2 роки як не виникає =)
ЙОмайо! А це який кілометраж вдень ви робили? На чому? скільки часу на воді проводили? І як враження від маршруту якщо не зважати на лосинні умови подорожі?
На каркасних двiйках, при 14-15 чистих ходових робиться сотка в день, на сiяку буде трохи швидше, але все одно краще дня 4. Враження двоякi, - в буднi днi, чи ще краще весною - 4 з 5 балiв, а так - купа людей по берегах протягом всього 200 км маршруту на любителя =))
Якщо по темi, ходили Збруч вiд Сатанова, до Гусятина, то в каньйончику нижче Кринцлова завали були просто жесть, 7 км за день ледве зробили ) Сподiваюсь там трохи почистили. А так - дуже крута рiчка, раджу ще зацiнювати архiтектурнi пам'ятки по маршруту, iх там купа. I шахта там кльова.
Ось тут , як раз на ділянці з завалами. До неї був вільний доступ, плюс вона горизонтальна і широка, тому можна нормально полазити. Обережно, в глибині живе купа кажанів )