Поиск  Пользователи  Правила 
Закрыть
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?

Страницы: Пред. 1 2 3 След.
RSS
Школа каякинга в Мигее на День Конституции 28-30 июня

Стесняюсь спросить..., а че я красным цветом??

Потому-что не оплачено
pohod.org.ua

Цитата
Bogutskaya пишет:
Потому-что не оплачено
Этот недочет вчера исправлен

Подтверждаю, вечерком прямо на закате солнца в последние секунды Андрей примчался и все исправил )))
Paddle, because I love it!

Нет возможности завтра поучаствовать в погрузке, загрузите пожалуйста мой родейник, спас и вернер-плеер(с наклейкой киевкаякс)

и мой велок, весло, юбку и спас пожалуйста.
Могу дать кому-то проджект 45

и еще палаточку мою найдите пожалуйста.

Було дуже круто! Всім дякую за чудову компанію. 4 сторонам дякую за організацію. Андрію дякую за настанови :)

Йуху! Отличные тренировки! Спасибо! :)

Дякую "учням", організаторам та всім, хто допомагав.
Мені сподобалося! :)

Ще раз дуже прошу від вас відгуків. І тільки з метою покращити навчання. Так як зі сторони я сам не можу подивитися на навчальний процес.

Можна особистими повідомленнями.
Що не сподобалося? Чого було мало? Чого за багато? Що не робили з того, що мало б бути? Чого хочете наступного разу? і т. д.

Тільки давайте прямо, не треба сором"язливості, лояльності та такту, не бійтеся мене образити :)

Дякую!

Отдельно отмечу два момента:

1. Волейбол, затмевающий по популярности чемпионат мира по футболу.
2. Орешки со сгущенкой на обед :)

P.S. А про отличную школу, ступеньку\водопад, спасработы, командный дух, сильного тренера, уверен, еще напишут :)
Изменено: Бип - 01.07.2014 10:14:23

Три дня релакса, мне давно этого не хватало. Катание, саклолазание, волейбол, было хорошо.
Всем спасибо.

Бляяяя... орешки со сгущенкой пропустил ...
Хорошие люди, это как я, только хорошие.

Було круто, як завжди!
Дякую!
Егей!!! :)

Поперше, ВЕЛИКА дяка всім за чудові вихідні) Я навіть не шкодую що не вдалося поматрасити у Лондоні)
Ну і трохи моїх враження від процессу каякінгу.
Безперечно, школа це круто, особливо коли всі водоплаваючі +- твого рівня. Як на мене це була одна з сходинок на переході до каякера думающєго, по класифікації Воскобойникова (якіснішої картинки не знайшов). А може я собі льстю і це був крок до каякера плавающєго))
Отже, плюси школи:
- Сплав по звичним місцям виявився набагато захоплюючим і цікавішим. Виявилося що крім сьорфу на інтегралі є ще не мало спотів де можна зависнути. Вали лагом це теж кльовий скілл)
- Плавати за досвідчним бро це дуууже корисно в плані прогрессу. Сам я б ще довго не поліз буфити Великий Водоспад по центру чи залазити в бочку на Великій Гряді) А трєнєр сказав надо знач надо.
- Вчитися можна не тільки у тренера, а і у поряд плаваючого школоло, у якого якісь елементи виходять краще ніж у тебе.
- Смотрящєє око трєнєра уловлює факапи та інколи дає корисні поради. Шутка. Поради завжди корисні)
- "Уверенность в завтрашнем дне" ) Завтра дно буде таким самим як і було сьогодні)) Як на мене, сплавлятися з тренером дуже спокійно в душевному плані. Тренєр є, тренєр моск, тренер он стоїть в улові, тренєр врятує єсли чьо. Немає мандражу чи великих доз адреналіну, що не скажеш про сплав в компанії лиш таких же чайників як ти))
Ну і тоді трохи про сплав в компаніїї без досвідчених бро.
Плюси:
-"Людина відповідальна за свого ведмедя"(с) По-перше. Плаваючи, намагаєшься вижити будь якою ціною та не вдарити мордою у воду, щоб не підвести товарищів. По-друге. Намагаючись не вдаритись, тією самою мордою слідкуєшь щоб не вдарився хтось інший, і при необхідності врятувати будь якою ціною) Адреналін беешшшений(с).
- Дивлячись зверху на "аппер стріп секшн" десять хвилин продумувати всі кейси можливих відстрілів і розстановки страховки)
Ну і чууудовий діалог з Аллою який додає мандражу:
- А что делать если отстрелятся все кто на воде?!
- Молиться. )
Мінуси:
-Пролюблені весла та інші частини тіла)

Мінуси школи - див. плюси не школи) Але я не вважаю то мінусами. Просто це зооовсім по різному))

Гігантська подяка Бро Андрію за проведені тренування :)

Ну і тримайте нові аватарки)

Новий тренд в каякерській фотографії - фото з тюленями. Тюлені сумують якщо з ними ніхто не фотається, робіть це частіше :)

Всегда будь человеком,кроме случаев когда можешь быть енотом. Тогда будь енотом.

Дякую, Бро! Па-брацкі!

Алєксєй, давай відео!

видео вечером залью.
поездка была прекрасна - обновил каякерский загар, и в очередной раз убедился что на Мигеях всегда есть что делать.
особо порядовало довольно большое количество мест для буфа )

про школу - теория без практики мертва, практика без теории опасна )))
Андрею - отдельное спасибо,
4ре стороны - как всегда вкусно и удобно.

п.с. - как приятно не носить лодочки после сплава, это просто словами не передать!

Андрей, спасибо тебе огромное за полученные знания и опыт, а также за возможность
потренироваться в команде с опытными каякерами. Это было здорово!
Конечно, временами было и очень страшно (например первый раз покорять Мельничный) :),
но в то же время, катаясь с настоящими каякерами многому учишься и стремишься стать лучше!
Ребята, всем спасибо за полезные советы, наставничество и спасательные работы :)
Да, и волейбол был на высшем уровне! ;)
Изменено: Juliya - 01.07.2014 20:34:29

Цитата
KiT пишет:

Новий тренд в каякерській фотографії - фото з тюленями. Тюлені сумують якщо з ними ніхто не фотається, робіть це частіше
Ебать - они же на ковре лежат ))))))))))))))))))))))))
Фотка гениальна!
Paddle, because I love it!
Страницы: Пред. 1 2 3 След.
Читают тему (гостей: 1)