Дякую "учням", організаторам та всім, хто допомагав.
Мені сподобалося!
Ще раз дуже прошу від вас відгуків. І тільки з метою покращити навчання. Так як зі сторони я сам не можу подивитися на навчальний процес.
Можна особистими повідомленнями.
Що не сподобалося? Чого було мало? Чого за багато? Що не робили з того, що мало б бути? Чого хочете наступного разу? і т. д.
Тільки давайте прямо, не треба сором"язливості, лояльності та такту, не бійтеся мене образити
Поперше, ВЕЛИКА дяка всім за чудові вихідні) Я навіть не шкодую що не вдалося поматрасити у Лондоні)
Ну і трохи моїх враження від процессу каякінгу.
Безперечно, школа це круто, особливо коли всі водоплаваючі +- твого рівня. Як на мене це була одна з сходинок на переході до каякера думающєго, по класифікації Воскобойникова (якіснішої картинки не знайшов). А може я собі льстю і це був крок до каякера плавающєго))
Отже, плюси школи: - Сплав по звичним місцям виявився набагато захоплюючим і цікавішим. Виявилося що крім сьорфу на інтегралі є ще не мало спотів де можна зависнути. Вали лагом це теж кльовий скілл)
- Плавати за досвідчним бро це дуууже корисно в плані прогрессу. Сам я б ще довго не поліз буфити Великий Водоспад по центру чи залазити в бочку на Великій Гряді) А трєнєр сказав надо знач надо.
- Вчитися можна не тільки у тренера, а і у поряд плаваючого школоло, у якого якісь елементи виходять краще ніж у тебе.
- Смотрящєє око трєнєра уловлює факапи та інколи дає корисні поради. Шутка. Поради завжди корисні) - "Уверенность в завтрашнем дне" ) Завтра дно буде таким самим як і було сьогодні)) Як на мене, сплавлятися з тренером дуже спокійно в душевному плані. Тренєр є, тренєр моск, тренер он стоїть в улові, тренєр врятує єсли чьо. Немає мандражу чи великих доз адреналіну, що не скажеш про сплав в компанії лиш таких же чайників як ти)) Ну і тоді трохи про сплав в компаніїї без досвідчених бро.
Плюси:
-"Людина відповідальна за свого ведмедя"(с) По-перше. Плаваючи, намагаєшься вижити будь якою ціною та не вдарити мордою у воду, щоб не підвести товарищів. По-друге. Намагаючись не вдаритись, тією самою мордою слідкуєшь щоб не вдарився хтось інший, і при необхідності врятувати будь якою ціною) Адреналін беешшшений(с).
- Дивлячись зверху на "аппер стріп секшн" десять хвилин продумувати всі кейси можливих відстрілів і розстановки страховки)
Ну і чууудовий діалог з Аллою який додає мандражу:
- А что делать если отстрелятся все кто на воде?!
- Молиться. )
Мінуси:
-Пролюблені весла та інші частини тіла)
Мінуси школи - див. плюси не школи) Але я не вважаю то мінусами. Просто це зооовсім по різному))
Гігантська подяка Бро Андрію за проведені тренування
видео вечером залью.
поездка была прекрасна - обновил каякерский загар, и в очередной раз убедился что на Мигеях всегда есть что делать.
особо порядовало довольно большое количество мест для буфа )
про школу - теория без практики мертва, практика без теории опасна )))
Андрею - отдельное спасибо,
4ре стороны - как всегда вкусно и удобно.
п.с. - как приятно не носить лодочки после сплава, это просто словами не передать!
Андрей, спасибо тебе огромное за полученные знания и опыт, а также за возможность
потренироваться в команде с опытными каякерами. Это было здорово! Конечно, временами было и очень страшно (например первый раз покорять Мельничный) ,
но в то же время, катаясь с настоящими каякерами многому учишься и стремишься стать лучше! Ребята, всем спасибо за полезные советы, наставничество и спасательные работы Да, и волейбол был на высшем уровне!