Поиск  Пользователи  Правила 
Закрыть
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?

Страницы: Пред. 1 2 3 4
RSS
Water4all 2015. Осень. Буки. Река Горный Тикич., Вопросы. Обсуждение. Уточнения. Предложения.

Может спас работы нужно проводить первыми в первый день, для погружения в соревнования и для тренировки спасения людей во время последующих этапов?))))

Результаты соревнований

Змагання пройшли шикарно, емоції від звичайних покатушок та від проїзду на результат абсолютно різні. Велике дякую організаторам!
Сподобались усі етапи змагань, але найбільше зацінив спринт. Дуже круто бачити своїх суперників поруч.
Хочу висловити слова подяки Володимиру Дмитренко, який підготував до цих змагань за короткі 4 місяці. Респектовічі нашим дівчатам, ви молодці, я думаю досвідчені каякери не пожалкували, що ви потрапили до них в команди :D
Чекаю на наступні змагання, приймати участь в такому дійстві цікаво та корисно, є чому повчитись в більш досвідчених учасників!

Цитата
Chapa пишет:
Может спас работы нужно проводить первыми в первый день, для погружения в соревнования и для тренировки спасения людей во время последующих этапов?))))
+1
Егей!!! :)

Дякую організаторам і всім учасникам!
Мені сподобалось!
Егей!!! :)

Цей Water4all мені сподобався найбільше з усіх, на яких я встиг бути. Цікава ідея поєднання новачків з досвідченними - реальне навчання та допомога від знаючих людей. Рятувальні роботи: сподобалось, що було побито по зонам і учасники самі могли обирати стратегію, от тільки якось затягнуто виходило (розумію, що тут учасників провина), але рішення використовувати 2 пари буїв врятувало ситуацію. На спринті відхопив веслами по руках за весь сезон і ще наперед дісталося, але все одно прикольно було. Дуже приємно бачити, що враховуються різні моменти і змагання дійсно прогресують. Дякую організаторам та учасникам за плідні змагання!

Всем спасибо.

Самая главная благодарность тем кто приехал и участвовал. Самое важное в соревнованиях это участники!

Если бы приехали почти все кто собирался, то нас было бы за пятьдесят, а это уже очень круто!

Мы каждый раз немного экспериментируем с программой и дисциплиннами, поэтому огрехи иногда обнаруживаются уже в процессе.
Приносим наши искренние извинения за затянутость первой попытки в спасработах, выводы сделанны, будем этот этап развивать как один из самых важных и доминирующих.
Учтите мы точно его сделаем более спортивным и тяжелым. Груз будет минимум 10 кг., а расстояние броска морковки увеличим, короче риал лайф, так что не упускайте возможность попрактиковаться.

Если есть советы дельные - пишите пожалуйста, постараемся учитывать.

Стоит ли подробно прописывать правила заранее типа "плавать надо в полностью одетой юбке" "буек надо касаться открытой ладонью" первое не было озвученно, но это вроде бы очевидно, а второе было озвученно, но было непонято некоторыми участниками которые касались буйка локтями, отныне это однозначный полтос!

Если такое необходимо описывать, то мы рискуем углубиться в дебри буквоедства, где вместо катания на каяках мы будем спорить про контекст и запятые.
Paddle, because I love it!

Дуже вдячний організаторам за програму, враховуючи природні фактори ( рівень води, погода) то все організовано на вищому рівні, незважаючи на велику кількість учасників а серед них новачків - все було оперативно зроблено. ( велику кількість новачків вважаю за жииирний плюс!) зі змін - можна на наступні рази складати порядок стартів, враховуючи те, що деяке спорядження використовується кількома учасниками - це буде економити час.
Для себе зрозумів, що тренуватись важливо постійно, пауза в пів року своє на слаломі показала. Зато на гонці навпаки прогрес )).
Знову ж таки радий, що не підвело рідне місто, цього разу приїхали як і достойні суперники, так і безстрашні ( або просто вони не знали що їх чекає ) початківці. Радий новим обличчям. ДІВЧАТА МОЛОДЦІ!!!
Окремо вразили командні етапи - ОБОВЯЗКОВО! потрібно робити на кожних змаганнях - дуже прирівнює до справжнього сплаву, і початківцям більше користі.
Кароче: каякінг - форева, каякінг - зе бест!!! Надіюсь на швидку зустріч!

Фото та відео з мого фотіка: http://www.ex.ua/view/94876825

Цитата
well пишет:
Фото та відео з мого фотіка: http://www.ex.ua/view/94876825
круто, спасибо. глянула со стороны как выглядели мои нереальные старания ))

Дякую організаторам за чудові змагання, сподобалося все)
Серед етапів хочеться виділити "спринт" за видовищність, дуже приємно плисти по річці, що вся всіяна кольоровими лодочками з каякерами у яскравих одежинах та "рятувальні роботи", як найвеселіший і найповчальніший етап ( подяка Саші з Полтави, який щедро ділився зі мною досвідом у командних етапах).
Завдяки Володимиру Дмитренку на цей раз від турклубу "Гряда" приїхало в 2,5 разів більше представників. Вова, окрім нас з Дашою, за короткий термін підготував ще двох нових каякерів: Ігоря Пулярта і Олю Макій, які показали дуже хороший результат =)
Вітаю всіх переможців, а особливо нашу Дашу Романову з першим місцем!))
Фото: https://drive.google.com/folderview?id=0B7xKyfRmbnIbOV9oalhiMEV1N00&usp=sharing і https://drive.google.com/folderview?id=0B7xKyfRmbnIbSmVyRklvMlRGUm8&usp=sharing
Изменено: Anya - 18.10.2015 18:11:32

Дякую, було мега-круто. Команднi етапи та мас.старт - агонь, ще б каяк-крос повернути (тим бiльше залiки все одно окремi, тому менше причин серйозно перейматись за результат).

Особливо хочу подякувати усiм двiжухам, що взяли участь - дуже хочеться наступного року побачити Запорiжжя, Харкiв, бiльше киян, галичан, - досвiчених, не дуже, дiвчат, молоде поколiння, ну ви зрозумiли )

Кльово iнодi усвiдомлювати, що крiм тебе ще купа народу любить човники, та бачити цих людей вживу.

Вiтання переможцям, а також кожному - бо iмхо на таких заходах усi трошки переможцi =)
Страницы: Пред. 1 2 3 4
Читают тему (гостей: 1)